viewpoint-east.org

Mars sommarvind

Category: by sophie engström, photography

(Läsningstid: 2 minuter)

Mars var en fantastiskt fin månad. Förra året var mars snöstormarnas månad, men i år gav den en försmak av sommaren. Det fanns därför massor av tillfällen för att vandra runt och kontemplera över människors rörelser i staden, stadsplanering, trädens knoppar, vildhundarnas och vildkatternas tillvaro. Med mig på dessa filosofiska turer har jag alltid Canon AV 1. En trogen gammal vän, men som med senare filmen hade vissa problem. Antagligen var det bara batteriet som gjorde att slutaren inte orkade reagera. Batteriet är nu bytt och jag hoppas att jag framöver slipper se fler tomma bildrutor på de framkallade rullarna.

Sun beam

Tunnel vision

Ukrainian roads

Washing

Empty and full houses

Fences